Het Onderhoudscentrum Van Windows 7, Windows Updates En Het Netwerkcentrum

U kunt Windows 7 gewoon blijven gebruiken, uw computer blijft gewoon starten en werken. Omdat u geen software en beveiligingsupdates meer krijgt is uw computer kwestbaarder voor virussen, hacks en andere beveiligingsrisico’s.

  • Als laatste, vink alle Microsoft services verbergen aan en klik op de Alles uitschakelen knop.
  • De goede man is ondertussen helaas overleden, maar hij was wel een van mijn meest gewaardeerde klanten.
  • Selecteer de app die mogelijk problemen veroorzaakt en klik op de knopVerwijderen.
  • Hoewel de oorzaak niet direct lijkt te worden behandeld door deze Microsoft-ondersteuningspagina , bevat deze wel enkele tips voor het oplossen van problemen en verdere links.

Defraggler en andere ‘defragmenteer’ programma’s zijn echt overbodig geworden, en kun je beter niet installeren, Windows doet dat gewoon automatisch op de achtergrond. Sommige achtergrondprocessen kunnen verhinderen dat programma’s zoals iTunes worden geïnstalleerd. In eenvoudige stappen een trage computer sneller maken.

Office Bestanden >>

Dat is voor Windows Update de enige manier om uit te zoeken welke patches een systeem nodig heeft en welke niet meer hoeven te worden gedownload. Hoewel officieel al lang niet meer mogelijk, is er vijf en een half jaar na de introductie nog altijd een olifantenpaadje om gratis van Windows 7 of Windows 8 over te stappen op Windows 10. Indien u beschikt over Windows Vista of XP dan kunt u het programma CCleaner downloaden, dit programma heeft ook de optie om oude updates te verwijderen. Windows laat veel aan overbodige bestanden op schijf staan. Meestal gaat het om Windows-onderdelen die door een andere update overbodig zijn geworden. De reden daarvoor is dat ze nodig kunnen zijn voor een de-installatie van het Windows onderdeel. Wanneer een afbeelding op uitgerekt staat ingesteld, blijft enkel een zwarte achtergrond over.

Wat Heb Ik Nodig?

• Eenvoudige SD kaart oplossingen die je nodig hebt. Scan de geselecteerde lokatie of apparaat waarvan je data terug wilt. Je kunt zelfs je DataBase bestanden en diverse gegevens herstellen.

Windows Update Pc’s Onderhouden & Upgraden Windows Bijwerken

De meeste andere software krijgt echter maar een jaar of 5 support en vaak zelfs dat niet https://dllkit.com/nl/developer?vendor=intel-corporation. Als er iedere 2 jaar een nieuwe major release is heb je dan dus nog 3 jaar support op de oude. Als je plan dan is om eerst twee jaar te wachten en dan een major versie over te slaan dan heb je dus eigenlijk maar 1 jaar om die migratie uit te voeren. Als er iets mis gaat, en dat gebeurt nog wel eens binnen de IT, dan is dat jaar al snel voorbij. En hoe groter de upgrade die je doet hoe groter de kans dat er iets fout gaat.

Mục nhập này đã được đăng trong Dll-fout. Đánh dấu trang permalink.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *