Problemen Met Een Zwart Of Leeg Scherm Verhelpen In Windows 10

Werkt Internet Explorer of een andere browser niet naar behoren, bijvoorbeeld vanwege vervelende pop-ups of een niet aan te passen startpagina? Reset de browser dan naar fabrieksinstellingen, wellicht helpt het. Bedankt stefan voor het antwoord , helaas werkt het niet voor mij , hij blijft zeggen msvcr120.dll dat ik geen tpm heb .

Bescherming van geheugenintegriteit inschakelen op Windows 10

U bent vrij om de locatie uiteraard zelf te kiezen, we gaan er in de instructie vanuit dat het bestand op het Bureaublad wordt opgeslagen. Nu gaan we de inhoud opslaan, kies voor Bestand uit het menu en dan op Opslaan Als, zie afbeelding.

Tabblad Kleuren In Safari Mac Uitschakelen

CCleaner noemt zichzelf de populairste opschoonsoftware ter wereld, en hoewel we dat nogal een statement vinden, weten we wél dat we deze software zelf al jaren gebruiken. Wanneer je het programma hebt gedownload en gestart, kom je direct in een uitgebreide interface terecht.

  • Scrol vervolgens helemaal naar beneden en je vindt de apps die je het langst geleden hebt geïnstalleerd.
  • Maak altijd een register backup en zorg dat je weet hoe je deze terug moet zetten.
  • U kunt ook een eigen Windows installatie maken middels deze video instructie.
  • Het ziet er dan zo uit, zie het onderstaand voorbeeld.
  • Zo gaat het opgeruimd houden van het Bureaublad voortaan bijna vanzelf.

Download AVG TuneUp om de prestaties van de processor en het geheugen te verbeteren en uw pc te optimaliseren. Als het goed is, wordt het bureaublad weer weergegeven. Nu kunt u beginnen met het uitsluiten van mogelijke oorzaken.

Redenen Om Software Uit Te Schakelen

In Veilige modus van Windows wordt uw pc met het allernoodzakelijkste aantal stuurprogramma’s of toepassingen gestart om te voorkomen dat het scherm op zwart gaat. In Veilige modus wordt alleen Windows geladen, waardoor verstoringen van toepassingen of stuurprogramma’s worden uitgesloten. De UEFI bepaalt ook vanaf welk medium de computer wordt opgestart. Dat kan een harde schijf zijn, een cd/dvd , een USB-stick of zelfs een diskette. Zorg ervoor dat uw computer wordt opgestart van de harde schijf. U vindt deze optie onder Boot Priority of First Boot Device . Je kunt programma’s verwijderen, maar ook het startmenu opschonen.

Dan zullen veel van de tips in dit artikel alsnog goed werken om je pc op te schonen. Wil je echter tips die zich specifiek richten op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft?

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *